AcasăSPORTDuel romanesc la Wuhan incheiat prematur. Simona continua turneul, Irina abandoneaza din...

Duel romanesc la Wuhan incheiat prematur. Simona continua turneul, Irina abandoneaza din motive medicale

Prima confruntare autohtona din competitia desfasurata pe taram chinezesc s-a incheiat in conditii cu totul nedorite, adica pe fondul deciziei pe care s-a vazut nevoita sa o ia Irina Begu, de a abandona.

Pornita din postura de a patra favorita la castigarea trofelului la turneul de la Wuhan, Simona a iesit invingatoare de pe terenul in care jucase meciul din runda a doua a competitiei, insa in conditii nepravazute, respectiv pe fondul abandonului Irinei Begu.

Bucuresteanca in varsta de 26 de ani a acuzat probleme medicale la spate, motiv pentru care, inainte de a declara forfait, a avut nevoie de ajutor de specialitate pe teren. Drept urmare, infruntarea dintre cele doua romance aflate la momentul respectiv pe tabloul principal al turneului din China s-a incheiat dupa doar 68 de minute, cu Simona adjudecandu-si clar primul set, 6-3, si castigand primele doua puncte ale setului secund.

Pe fondul deciziei pe care s-a vazut nevoita sa o ia Begu, Simona Halep s-a calificat in turul urmator al Wuhan, turneu dotat cu premiii totale de peste 2, 2 milioane de dolari.

Sursa foto: Facebook Simona Halep/Irina Begu

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger