AcasăSPORTDuel de foc in Fed Cup: Cirstea si Halep versus Jankovic si...

Duel de foc in Fed Cup: Cirstea si Halep versus Jankovic si Ivanovic!

Echipa de Cupa Federatiei a Romaniei s-a calificat la barajul de promovare in Grupa Mondiala II, dupa ce fetele noastre au castigat toate cele patru meciuri jucate in Grupa I a zonei euro-africane.

Marti, „tricolorele” si-au aflat adversarele de care trebuie sa treaca pentru a ajunge in esalonul al doilea valoric din Cupa Federatiei.

Iar misiunea este una cat se poate de dificila, Romania urmand sa infrunte Serbia pe 19 si 20 aprilie. Confruntarea s-ar putea traduce intr-un adevarat duel de foc intre Sorana Cirstea si Simona Halep, pe de o parte, si Jelena Jankovic si Ana Ivanovic, de cealalta parte.

Totusi, ramane de vazut in ce masura cele patru tenismene vor fi prezente la marele meci. Barajul este programat in aceeasi saptamana in care se desfasoara turneul de tenis de la Kuala Lumpur si inaintea a doua turnee foarte importante, Marrakech si Stuttgart, unde cele patru sportive de top au de aparat puncte importante, astfel ca nu pot risca eventuale accidentari.

De altfel, Serbia a ajuns la acest baraj dupa ce a pierdut, cu 1-3, confruntarea cu Canada, meci in care au fost folosite Vesna Dolonc, Jovana Jaksic, Aleksandra Krunic si Nina Stojanovic.

Romania va avea avantajul terenului propriu la barajul cu Serbia, iar „tricolorerele” pot forta, dupa mai bine de 20 de ani, revenirea in esalonul al doilea valoric.

sursa foto: doartenis.ro

author avatar
Cristi Ionita
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger