AcasăRecomandariDuckadam a mers cu Steaua la usa lui Ponta

Duckadam a mers cu Steaua la usa lui Ponta

Cu pasi siguri, Steaua lui Gigi Becali se desprinde aproape ireversibil de legendarul club care in 1986 cucerea Cupa Campionilor Europeni, la Sevilla.

In opinia lui Duckadam, premierul Ponta ar fi trebuit sa sara in apararea Stelei

Tocmai eroul finalei cu Barcelona incearca acum sa schimbe cursul istoriei, chiar daca exista o sentinta definitiva, executorie si irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Dupa ce Steaua lui Gigi Becali a pierdut in instanta dreptul de folosinta a numelui, siglei si culorilor gruparii „militare” – toate reintrate in posesia MApN -, fostul portar Helmuth Duckadam a facut prima mutare. In numele FC Steaua, a depus o cerere la cabinetul premierului Victor Ponta, solicitand o audienta. „In continuare doresc sa am o audienta la primul ministru. Din pacate, la programul dansului, va trebui sa mai astept. Eu am facut o cerere, deja a fost depusa”, a precizat Duckadam. Cunoscut simpatizant al campioanei, oficialii din Ghencea au sperat ca Victor Ponta va media „conflictul” cu Armata.

Helmuth Duckadam

Totusi, angajatii lui Becali n-au tinut cont de faptul ca nici macar seful Guvernului nu poate interveni intr-o chestiune asupra careia deja s-a pronuntat cea mai inalta instanta judecatoreasca din Romania.

„Nu avem cu cine negocia”

Oficialii Stelei se plang ca nu pot discuta cu reprezentantii Armatei intrucat aceasta institutie „este o structura mai complicata”, dupa cum afirma Helmuth Duckadam: „Noi am incercat sa luam legatura cu ei, dar nu avem cu cine sa negociem. I-am intrebat si ne-au transmis sa punem in aplicare decizia instantei. Atat! Nu ai cu cine negocia, nu depinde nici de Boroi (n.r. – generalul George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua), nici de altcineva. MApN este o structura mai complicata”.
In opinia eroului de la Sevilla, suporterii trebuie sa fie in continuare de partea Stelei lui Becali, chiar daca aceasta echipa va avea alt nume din acest an: „Nu este vina noastra si cred ca fanii inteleg asta. Trebuie sa respectam decizia instantei. Tot Steaua va fi, indiferent ca se va numi FCSB sau altfel. Daca Barcelona ar deveni Barceluta, sunt convins ca suporterii ar continua sa vina pe Camp Nou pentru Messi, Iniesta si ceilalti jucatori”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger