Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Duckadam : „Galca trebuia sa mearga la petrecerea lui Chipciu”

Duckadam : „Galca trebuia sa mearga la petrecerea lui Chipciu”

Autor:

Petrecerea pentru botezul fiicei lui Alexandru Chipciu a reprezentat inca o dovada ca vestiarul Stelei nu mai este unit.

 

55119e1295f9cf7276000000 Duckadam : „Galca trebuia sa mearga la petrecerea lui Chipciu”

Galca este vinovat pentru tensiunile din vestiarul Stelei, crede Duckadam

Cel putin intre jucatori si antrenori nu exista nici macar o relatie amicala, aspect de care s-a convins si Helmuth Duckadam. Invitat mai mult de complezenta la acest eveniment, Costel Galca s-a scuzat si nu a mers la petrecere, stiind ca oricum acolo va sosi si Laurentiu Reghecampf.
Din dorinta de a evita un astfel moment jenant – o intalnire cu tehnicianul care ii vaneaza postul la Steaua -, Galca a preferat sa ramana cu familia acasa. galca Duckadam : „Galca trebuia sa mearga la petrecerea lui Chipciu”Gestul diplomatic n-a fost catusi de putin inteles de Helmuth Duckadam. Presedintele de imagine al campioanei i-a reprosat fostului international absenta de la chermeza: „Galca trebuia sa participe la botezul copilului lui Chipciu! Nu conteaza ce a facut Reghe, Galca trebuia sa fie prezent acolo!”.
Invitat
si el la petrecere, Laurentiu Reghecampf a fost primit cu urale de jucatori, care s-au ridicat cu totii in picioare si au aplaudat intrarea fostului lor antrenor in restaurant.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!