AcasăSPORTDubla de foc pentru Steaua in play-off-ul UEFA Champions League

Dubla de foc pentru Steaua in play-off-ul UEFA Champions League

(sursa foto steauafc.com)

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, si-a aflat, vineri la pranz, adversarul din play-off-ul UEFA Champions League.

(sursa foto steauafc.com)

Campioana Romaniei se va duela cu Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei, pentru calificarea in grupele UEFA Champions League. Partidele vor avea loc pe 19-20 august, turul, la Bucuresti, si 26-27 august, returul, in Bulgaria.

Confruntarea dintre Steaua si Ludogoret se anunta a fi una extrem de echilibrata in conditiile in care campioana Bulgariei a fost laudata in mai multe randuri pentru stilul de joc extrem de spectaculos.

Ludogoret Razgrad domina de ceva ani fotbalul din Bulgaria si a ajuns in play-off-ul UCL dupa ce a trecut de Dudelange (4-0 si 1-1) si de Partizan Belgrad (0-0 si 2-2).

Ludogoret este antrenata de Georgi Dermendjiev si are in lot nu mai putin de 17 jucatori straini printre care si fundasul roman Cosmin Moti, fost la Dinamo Bucuresti.

Bulgarii mai au in lot cinci brazilieni, doi olandezi, doi portughezi, doi columbieni, dar si jucatori din Finlanda, Spania sau Madagascar.

Cele mai interesante nume din lotul lui Ludogoret sunt Tero Mantyla (fost la Portsmouth), Brayan Angulo (fost la Deportivo La Coruna, Boavista Porto, Rayo Vallecano sau Granada), Svetoslav Dyakov (17 selectii in nationala Bulgariei) sau Marcelinho (un adevarat numar 10).

Steaua a ajuns sa joace cu Ludogoret in play-off, dupa ce Legia Varsovia a fost eliminata la masa verde. Gruparea poloneza a facut scor in dubla cu Celtic Glasgow, 6-1, dar a folosit un jucator in stare de suspendare asa ca a parasit competitia. In locul Legiei a mers in play-off Celtic Glasgow. Scotienii au preluat statutul de cap de serie la tragerea la sorti, trimitand gruparea bulgara in urna outsiderelor.

Celelalte meciuri din play-off sunt Maribor – Celtic, Red Bull Salzburg – Malmo FF, Aalborg – APOEL, Slovan Bratislava – BATE Borisov, Besiktas – Arsenal, Standard Liege – Zenit, FC Copenhaga – Bayer Leverkusen, Lille – Porto si Napoli – Bilbao.

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger