AcasăSPORTDRAMATIC! Simona Halep a rezistat doar 50 de minute la Beijing

DRAMATIC! Simona Halep a rezistat doar 50 de minute la Beijing

Cotata drept principala favorita a turneului de 4,8 milioane de dolari de la Beijing, Simona Halep a rezistat doar 50 de minute la China Open.

Romanca a simtit dureri la tendonul piciorului stang si a decis sa abandoneze la scorul de 4-5 in confruntarea cu Lara Arruabarrena, din Spania.

Simona a primit ingrijiri medicale pe parcursului primului set si a incercat sa forteze dar, in cele din urma, a decis ca nu este cazul mai ales ca urmeaza Turneul Campioanelor.

Este pentru prima data cand Simona cedeaza in fata ibericei, Lara Arruabarrena urmand sa joace in turul urmator cu americanca Bethanie Mattek Sands, cea care a invins-o, cu un dublu 6-3, pe frantuzoaica Alize Cornet.

Eliminarea Simonei Halep nu este singura surpriza de la China Open, si Petra Kvitova, a doua favorita a competitiei, fiind invinsa, cu 7-5, 6-4, de italianca Sara Errani.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger