AcasăSPORTDrama totala! Cel mai bun junior roman se retrage la numai 17...

Drama totala! Cel mai bun junior roman se retrage la numai 17 ani. Are cancer!

Dupa ce ca, in fotbalul romanesc, apar tot mai putini jucatori buni si talentati, acestia sunt obligati sa se retraga si devreme din activitate.

Este cazul mijlocasului Vlad Radu, capitanul echipei de juniori de la Petrolul Ploiesti si unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti romani. Fotbalistul de numai 17 ani a fost diagnosticat cu cancer si a decis sa se retraga din fotbal.

Conform incomod.ph, Vlad Radu a fost descoperit cu o tumora canceroasa in noiembrie anul trecut, dupa un scenariu horror. Fotbalistul a incasat o lovitura puternica, cu mingea, si a fost transportat de urgenta la spital, unde i-au fost extirpate doua chisturi.

Din pacate problemele au continuat. Vlad Radu se simtea din ce in ce mai slabit, vomita, iar la antrenamente avea un randamnet tot mai scazut. La un control amanuntit a fost descoperit cu cancer. Initial i s-a transmis ca are doar 25% sanse de supravietuire.

Din fericire, sedintele de chimioterapie au dat randamentul scontat, iar sansele de supravietuire au crescut la 80%. Totusi, tanarul va fi supus unei noi operatii la sfarsitul lunii martie, interventie chirurgicala ce are un caracter decisiv.

Constient ca are deja aproape patru luni de stat pe bara si ca ar mai avea de asteptat cateva luni bune inainte de o eventuala revenire pe teren, Vlad Radu a decis sa agate ghetele in cui pe motiv ca „am ratat o perioada importanta in care trebuia sa demonstrez ca pot ajunge sus. Sedentarismul m-a afectat si stiu ca sunt multi tineri cu posibilitati. Mi-e greu sa mai recuperez timpul pierdut”.

Capitan al echipei de juniori de la Petrolul Ploiesti, Vlad Radu era asteptat sa promoveze la echipa mare a „lupilor” in 2014 si era curtat de echipe de top din Europa.

sursa foto: incomod.ph

author avatar
Cristi Ionita
722 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger