AcasăSPORTDrama incredibila prin care a trecut Narcisa Lecusanu, noul vicepresedinte FRHandbal!

Drama incredibila prin care a trecut Narcisa Lecusanu, noul vicepresedinte FRHandbal!

Narcisa Lecusanu, una dintre cele mai bune handbaliste romance din ultimii ani, a devenit, luni, noul vicepresedinte al Federatiei Romane de Handbal.

Narcisa si-a obtinut postul gratie celor 107 voturi inregistrate, fostul inter de la Ikast, Aalborg sau Oltchim reusind sa adune mai multe voturi chiar si decat noul presedinte al Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu.

Totusi, conform gsp.ro, Narcisa a trecut prin momente extrem de dificile inainte de alegerile pentru sefia FRH.

In urma cu doua saptamani, tatal fostei handbaliste s-a aflat in moarte clinica pentru patru ore, insa medicii au anuntat-o pe Narcisa ca acesta a murit, moment in care fosta jucatoare a suferit un adevarat soc.

Tatal Narcisei si-a revenit, insa a mai trait doar circa o saptamana, incetand din viata zilele trecute. Iar Narcisa a fost obligata sa faca inmormantarea sambata, la Bacau, in aceeasi zi in care si-a botezat si fetita.

Desi situatia pare una cel putin ciudata, Narcisa a precizat ca „botezul era programat de mult, nu am avut ce face”.

Narcisa Lecusanu (37 de ani) a jucat pentru Ikast, Aalborg, Oltchim Ramnicu Valcea, Kometal, Borussia Dortmund sau Lutzelinden. A fost vicecampioana mondiala cu nationala Romaniei, in 2005, si finalista a Ligii Campionilor cu Oltchim Ramnicu Valcea, in 2010.

sursa foto: glasul.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger