AcasăSPORTDrama incredibila! Baschetbalistul Andrei Lefter, in coma la spital!

Drama incredibila! Baschetbalistul Andrei Lefter, in coma la spital!

Tragedie in familia sportivului! Baschetbalistul Andrei Lefter, fost component al echipelor CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti, se afla in coma la spital, iar sansele sale de supravietuire sunt foarte mici.

Tanarul in varsta de 23 de ani a suferit rani grave in zona capului. Andrei Lefter a fost gasit in stare de inconstienta, in apropierea camin studentesc. Nu se stie cu exactitate cum s-a intamplat nenorocirea. Din primele date, se pare ca leziunile suferite sunt specifice unei lovituri primite prin cadere. Potrivit Antena 1 Sibiu, tanarul ar fi incercat sa escaladeze unul din caminele din campusul universitar.

Polistii nu au gasit urme de violenta pe trupul sportivului, motiv pentru care este exclusa varianta unei altercatii. Conform sursei citate, in momentul in care s-a petrecut tragedia, Andrei Lefter se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

“Starea lui este una grava. A fost investigat de catre medici si apoi internat la terapie intensiva cu traumatisme la cutia craniana. Tanarul este in coma profunda, iar medicii estimeaza sanse minime de supravietuire”, a declarat purtatorul de cuvant SCJ Sibiu, Decebal Todarita, pentru Antena 1.

FOTO: turnulsfatului.ro/csufans.ro.

author avatar
Anca Murgoci
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger