AcasăSPORTDragomir: sunt curat ca lacrima si drept ca lumanarea!

Dragomir: sunt curat ca lacrima si drept ca lumanarea!

Fostul sef al LPF scapa de controlul judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis  revocarea masurii controlului judiciar in cazul fostului presedinte al LPF Dumitru Dragomir si a fostului administrator al RCS/RDS Ioan Bendei, in dosarul in care acestia sunt acuzati de coruptie in legatura cu acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Fostul sef al LPF scapa de controlul judiciar

Dragomir a explicat inainte de inceperea procesului ca nu a acceptat niciodata sa ia mita si a fost prins intr-un conflict al altor pesoane: „Dumnezeu stie daca voi scapa de controlul judiciar. Eu stiu ca nu are rost acest control judiciar, pentru ca n-am nimic cu acest proces. Asa cum de 11 ani ma tin in procese pentru ca am fost achitat ca nu am nimic, nicio tangenta cu aceste acuzatii, cred, bineinteles, ca voi scapa de controlul judiciar.(…)Ce spun ei s-a intamplat acum opt ani de zile si sunt in control judiciar de vreo sase luni de zile, de cand m-au chemat si mi-au pus in carca ceva care nu exista. (…)Sunt oameni nebuni. Eu am facut un contract de asociere in participatiune. Stiti ce inseamna? Daca noi amandoi punem bani sa luam telefonul asta, fiecare isi pastreaza patrimoniul. Asa scrie in lege. Deci nu exista mita in asa ceva. In afara de asta, nu am luat niciodata un leu, un salariu, un dividend.(…) Calc pe urmele unor elefanti si imi rup gleznele. Intrebat daca este parte dintr-un dosar care a fost facut sub presiune fostul sef al LPF a raspuns: „Da, bineinteles. Opt ani de zile nu s-a ocupat nimeni de dosar si mi-au facut acum sase luni un dosar. Nu exista nicio proba. Sunt curat ca lacrima si drept ca lumanarea”.  

author avatar
Bogdan Borcea
296 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:
    simon4_roxy@yahoo.com
    Zori Roxana Simona
    tel. 0751403093

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger