AcasăSPORTDragomir: "Steaua e in silenzio stampa? O tampenie!"

Dragomir: „Steaua e in silenzio stampa? O tampenie!”

Dumitru Dragomir regreta ca perioada cand Gigi Becali era vocea Stelei

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, ieri, ca intrarea in „silenzio stampa” a jucatorilor, antrenorilor si a celorlalti oficiali ai FC Steaua este o „tampenie”, deoarece razboiul cu presa nu l-a castigat nici macar fostul presedinte al SUA Richard Nixon.

Dumitru Dragomir regreta ca perioada cand Gigi Becali era vocea Stelei

„Cand mai gresesc si ei, ii ciupim, dar nu e bine nici sa fie o campanie de presa impotriva lor. Ei au inceput, dar au fost decenti si s-au oprit. Si ei sunt oameni si se mai supara. Nu e bine insa sa pui botnita presei. In general mass-media castiga toate razboaiele, nu luptele, razboaiele. Iar o echipa care intra in silenzio stampa nu poate decat sa piarda luptele si in final razboiul. Cu presa nu a castigat nici Nixon, si castiga cineva in Romania?! Asta cu silenzio stampa este o tampenie. Nu faci decat sa iti pui toata presa in cap si sa iti gaseasca si ce nu este adevarat. Si o sa cedezi dupa ce te-a bagat in hazna definitiv”, a explicat Dragomir.

Jucatorii si membrii stafului echipei Steaua Bucuresti au decis sa intre in”silenzio stampa” incepand din 10 octombrie, informarea suporterilor despre activitatile zilnice facandu-se pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de Facebook. Oficialul LPF pune rezultatele slabe din Liga Campionilor pe seama plecarii unor fotbalisti: „Toata lumea se asteapta ca Steaua sa aiba niste rezultate deosebite, dar cand ai dat drumul la 2-3 jucatori echipa a scazut cu 10-20%. Iar in competitia asta, un jucator de valoare daca lipseste, atunci capotezi”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger