AcasăRecomandariDragomir se teme de Iorgulescu: Gino nu este lasat sa candideze la...

Dragomir se teme de Iorgulescu: Gino nu este lasat sa candideze la presedintia LPF!

Spera sa aiba parte de un scrutin linistit, cu rezultat dinainte stiut, la fel ca precedentul, insa Dumitru Dragomir se vede pus la munca daca vrea sa primeasca voturile patronilor din Liga 1, pe 14 noiembrie, cand sunt programate alegerile pentru functia de presedinte al LPF.

Gino Iorgulescu si Dumitru Dragomir (foto jos) s-au "duelat" si la alegerile din 2000
Dumitru Dragomir
La punctul 6, statutul LPF nu are stipulat nimic referitor la cele 15 zile lucratoare invocate de "Corleone"

Fostul conducator al FC National si-a anuntat, vineri, intentia de a candida impotriva lui Dragomir: „Tot ce imi doresc este sa nu mi se puna bete in roate, deoarece am auzit unele zvonuri cum ca perioada depunerii candidaturilor s-a incheiat”. Temerile lui Gino Iorgulescu sunt perfect intemeiate, insusi „Corleone” grabindu-se sa afirme ca nu se mai pot depune candidaturi, „scrie in statut, daca nu-l cunoaste, ce cauta la Liga? Un candidat trebuie sa fie propus de un club cu 15 zile lucratoare inainte de alegeri (n.n. – programatte pe 14 noiembrie)”. Cu alte cuvinte, Iorgulescu trebuia sa-si depuna candidatura joi, 24 octombrie, asta desi in regulamentul pe care Dragomir il invoca, dar nu-l cunoaste scrie negru pe alb, la punctul 6: „Pentru alegerea presedintelui LPF, numai membrii afiliati pot propune candidati. Propunerile se vor depune la secretariatul general al LPF, insotite de acordul scris al candidatului cu cel putin 15 zile inainte de data la care este convocata Adunarea Generala”. Asadar, vorbim despre 15 zile calendaristice, nu lucratoare, asa cum vrea sa dea impresia „Oracolul din Balcesti”! In conditiile in care se incadreaza in termenul legal cerut de statutul LPF, astazi, Gino Iorgulescu isi va depune la Liga candidatura pentru functia de presedinte.

Cine tradeaza?

Saptamana trecuta, cand si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat, Dumitru Dragomir se lauda ca va fi ales cu unanimitate de voturi, chiar daca are oaresce rezerve fata de pozitia FC Vaslui. Intrarea lui Gino Iorgulescu in cursa inseamna ca cel putin un club – fireste, cel care il va propune pentru presedintia LPF – din Liga 1 nu este multumit de activitatea actualei conduceri. Din experienta (a mai candidat si in 2000), fostul conducator de la FC National stie ca Dragomir nu poate fi invins cu un singur vot, fiind de presupus ca, in realitate, mai multi patroni vor vota schimbarea la alegerile din 14 noiembrie!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
859 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger