AcasăSPORTDragomir redeschide frontul cu Reghecampf: S-a simtit ca lipseste antrenorul Becali!

Dragomir redeschide frontul cu Reghecampf: S-a simtit ca lipseste antrenorul Becali!

Specialist in fotbal, Dragomir nu ezita sa spuna de fiecare data ce gandeste

Presedintele Ligii Profesioniste nu s-a ferit sa mature pe jos cu tactica aleasa de Laurentiu Reghecampf pentru acest meci. Scos din sarite si de schimbarile efectuate, Dumitru Dragomir i-a reamintit sotului Anamariei Prodan cine este, in realitate, antrenorul Stelei!

Specialist in fotbal, Dragomir nu ezita sa spuna de fiecare data ce gandeste

Rugat sa comenteze prestatia campioanei Romaniei, „Corleone” a dat de pamant cu MM Stoica si Reghecampf, considerati vinovatii principali pentru rusinea pe care o traieste echipa in Liga Campionilor. „Cine dracu’ i-o fi vazut fotbalisti pe Georgievski si pe Tatu? Cum sa dai bani pe astia?! Ce a putut sa-i faca Schurrle lui Georgievski… N-am vazut niciodata asa ceva! Eu cred ca si Gigi juca mai bine decat macedoneanul asta”, a fost primul atac lansat de Dragomir, vizat in plin fiind managerul Mihai Stoica, nimeni altul decat cel care i-a adus pe cei doi jucatori in Ghencea! Dupa MM, sefulLigii l-a tras de urechi si pe Laurentiu Reghecampf, reamintindu-i statutul de simplu executant al ordinelor patronului-antrenor Gigi Becali: „M-a nemultumit diferenta de valoare, de comportament, de mentalitate si de hazard dintre noi si englezi. Conteaza ca, fata de luna martie, cand a batut-o pe Chelsea la Bucuresti, Stelei i-au lipsit Chiriches, Rusescu, Pintilii si Chipciu, dar parca atunci era si mai multa seriozitate. Aaaa…, mai e ceva! Steaua, in primavara, il avea si pe Gigi Becali in tribuna, care facea schimbarile extraordinar de bine!”.

Ghiulelele lui Dumitru Dragomir vin la nici 72 de ore de la intalnirea cordiala cu familia Prodan-Reghecampf, petrecuta la nunta fiicei lui Teia Sponte. Se vede treaba, insa, ca pe „Corleone” il doare la palarie de formalitati si n-a dat doi bani pe asa-zisa impacare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger