AcasăSPORTDragomir anunta macel intre suporteri la finala Cupei

Dragomir anunta macel intre suporteri la finala Cupei

Presedintele Ligii a avut dreptate. Dumitru Dragomir a avertizat ca la Brasov, suporterii stelisti si dinamovisti vor provoca apocalipsa. „Va fi macel” a anuntat el, acuzand alegerea proasta a stadionului, pe care nu poate fi asigurata securitatea. Stelistii de la Peluza Sus s-au luat la bataie cu jandarmii in Piata Sfatului, in jurul orei 15.00. Mai multe terase au fost distruse. Jandarmeria a masat sute de oameni in Piata. Grupuri de jandarmi pazesc trecerile de pietoni si intersectii.

Stadionul „Silviu Ploesteanu” s-a dovedit o alegere proasta a Federatiei, cererea de bilete depasind cu mult capacitatea de 7.500 de locuri. Organizatorii au estimat ca daca meciul s-ar fi desfasurat pe o arena mai mare, asistenta ar fi fost de 30.000 de spectatori. Nici din punct de vedere al securitatii, stadionul nu este cea mai buna alegere.

Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir anunta apocalipsa, cu ciocniri fara precedent intre suporteri: „Se vor întampla incidente mari, pentru ca am fost sunat de anumiti spectatori si mi-au spus ce au pus la cale galeriile pentru aceasta deplasare. Fanii vor veni atat cu trenul, cat si cu masina. Anunt public ca suporterii celor doua echipe se vor lua la bataie, mai mult ca sigur. Ce si-au pregatit e fara precedent. Intalnirea pe traseu cu trenurile ar trebui sa fie sistematizata de organele competente. Ambele au un arsenal impresionant, s-au pregatit cu materiale pirotehnice”, a spus Dumitru Dragomir la „Fanatik Show”, la DigiSport.

Dupa care a continuat: „S-a gresit ca s-a luat un stadion mic, cel de la Brasov. Acolo nu e o parcare. Va fi foarte greu, atat Jandarmeriei, cat si Politiei. Stadionul nu are intrari si iesiri multe, gazonul e intr-adevar frumos, foarte bun, dar restul… Trebuia ales un stadion gen Craiova, Timisoara, Piatra Neamt, Cluj, Bucuresti. Si cu masuri va fi mare deranj. Atentie, va fi macel! Nu s-a taiat in carne vie vizavi de sefii de galerii. Acesti oameni trebuie scosi imediat, mai ales cei de la Dinamo!”

In aceasta seara, Steaua si Dinamo se intalnesc la Brasov in finala Cupei Romaniei. Meciul este televizat de la ora 21.15 pe ProTv.

Au trecut 21 de ani de cand Steaua si Dinamo au jucat impreuna o finala de Cupa. In 1990, pe daramatul stadion „23 August”, in fata a 70.000 de spectatori, Dinamo a invins cu 6-4.

author avatar
Radu Padure
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger