AcasăSPORTDovada ca returul din Liga I se va juca pe viata si...

Dovada ca returul din Liga I se va juca pe viata si pe moarte. Mutu e gata sa-si impuste rivalii!

sursa foto: fcpetrolul.ro

Dupa aproape doua luni de pauza, microbistii din Romania au, incepand de vineri seara, un motiv de sarbatoare, campionatul national urmand sa se reia cu restanta dintre Steaua si Concordia Chiajna.

sursa foto: fcpetrolul.ro

Desi este abia pe locul al treilea, in acest moment, si a pierdut un om de baza, pe capitanul Alex Bourceanu, Steaua continua sa fie vazuta drept favorita la castigarea titlului.

Totusi, misiunea „ros-albastrilor” nu va fi una usoara in conditiile in care marile rivale din acest sezon, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu, s-au intarit semnificativ.
Iar specialistii, incurajati de ultima poza postata de super-starul Adrian Mutu pe un celebru site de socializare, anunta ca lupta pentru titlu va fi una pe viata si pe moarte.

Fotbalistii de la Petrolul au participat la o partida de paintball, iar Mutu s-a echipat precum un adevarat razboinic gata sa-si impuste rivalii din lupta pentru titlu.

Ba chiar poza este insotita si de un mesaj pe masura, menit sa bage spaima in adversari: „Aici luptam. Aici este locul in care ei vor pierde”.

Multi sustineau ca transferul lui Adrian Mutu la Petrolul Ploiesti este doar o chestiune de imagine, insa internationalul roman a demonstrat ca inca mai are calitatile necesare pentru a face diferenta, el marcand trei goluri in ultimele doua partide de verificare.

Prima partida a Petrolului din sezonul de primavara este cea cu FC Brasov, din deplasare, de duminica, 23 februarie. Pana atunci, Steaua are de jucat restantele cu Concordia Chiajna si Universitatea Cluj, iar Astra Giurgiu va juca pe 21 februarie, acasa, cu Corona Brasov.

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger