AcasăSPORT"Dosarul transferurilor", amanat pentru 4 noiembrie

„Dosarul transferurilor”, amanat pentru 4 noiembrie

Opt oameni importanti din fotbalul romanesc sunt judecati in "Dosarul transferurilor"

Reintors la Curtea de Apel de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, „Dosarul transferurilor” a primit, ieri, o noua amanare din partea judecatorului de caz.

Opt oameni importanti din fotbalul romanesc sunt judecati in "Dosarul transferurilor"

Trebuia sa inceapa la ora 14.00, insa sedinta a debutat cu trei ore intarziere, prilej pentru cei opt invinuiti din dosar sa isi piarda rabdarea. Acuzand probleme de sanatate (glicemie ridicata din cauza diabetului de care sufera), Jean Padureanu a primit acceptul instantei sa paraseasca sala de judecata. Oricum, fostul presedinte al Gloriei Bistrita n-a ratat nimic, cu exceptia depozitiei lui Gica Popescu, „Baciul” mentinandu-si declaratiile date anterior, prin care nu recunoaste faptele retinute in sarcina sa. In mai putin de doua ceasuri, s-a decis amanarea dosarului pentru data de 4 noiembrie, cand sunt asteptati la audieri, printre altii, Cosmin Contra, Dinu Gheorghe, Nicolae Badea sau Sica Puscoci.

In „Dosarul transferurilor” sunt judecati opt oameni „cu greutate” in fotbalul romanesc: fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Gica Popescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger