AcasăSPORTDosarul Transferurilor. Verdictul se va anunta pe 20 mai. Cei opt grei...

Dosarul Transferurilor. Verdictul se va anunta pe 20 mai. Cei opt grei din fotbal, audiati mai bine de noua ore!

In cadrul telenovelei „Dosarul Transferurilor” s-a derulat vineri un nou episod, greii fotbalului romanesc dand cu subsemnatul la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Jean Padureanu, Gigi Netoiu, Mihai Stoica si Gica Popescu au fost audiati din nou.

Ziua a inceput cu un scandal monstru la ICCJ, fanii Rapidului facand o atmosfera de cosmar in special pentru George Copos, caruia i-au transmis un mesaj concret: „Copos, la puscarie!”.

Dupa ce fanii Rapidului i-au injurat si scuipat pe Teia Sponte si MM Stoica, s-a decis mutarea procesului de la parter la etajul 2, iar George Copos a facut un anunt uluitor: „Cedez toate actiunile fanilor, gratuit. De acum sa cheltuie ei bani cu echipa!”.

Avocatii greilor din fotbal si-au prezentat pledoariile, iar la final, fiecare dintre inculpati a luat cuvantul, toti opt precizand ca se declara nevinovati.

In schimb, procurorii au solicitat pedepse mai mari pentru fiecare dintre inculpati si confiscarea anumitor sume de bani de la fiecare inculpat in parte.

Abia in jurul orelor 20.40, Judecatoarea a pus capat procesului si a anuntat ca sentinta ramane in pronuntare. Dupa aproximativ o ora de deliberari, s-a ajuns la concluzia ca verdictul trebuie amanat pentru 20 mai.

In acest dosar, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu au fost condamnati, de Curtea de Apel, la inchisoare cu suspendare, iar Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos si Mihai Stoica au fost condamnati la inchisoare cu executare. Acum, procurorii cer inchisoare cu executare pentru toti cei opt inculpati.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger