AcasăSPORTDoroftei vrea sa candideze la sefia FRB

Doroftei vrea sa candideze la sefia FRB

Doroftei este decis sa revina in box

Leonard Doroftei si-a anuntat candidatura la conducerea Federatiei Romane de Box, el urmand sa faca echipa cu un alt fost mare pugilist, Francisc Vastag.

Doroftei este decis sa revina in box

FRB va avea un nou presedinte din luna noiembrie, iar toate calculele hartiei il dau drept mare favorit pe Francisc Vastag, desi ultimul candidat care a anuntat ca intra in lupta este Leonard Doroftei. Cei doi ar putea face echipa impreuna la sefia FRB, mai ales ca Rudel Obreja, inca lider peste boxerii romani, a precizat ca pariaza si el pe acest tandem.

Alegerile au loc ca urmare a eliminarii acestui for din cadrul AIBA (Asociatia Internationala a Boxerilor Amatori). Federatia Romana a fost dezafiliata pentru ca nu a organizat alegerile pana pe 30 septembrie, cum solicitase AIBA. Carmen Tocala, seful ANST, anuntase ca a obtinut o derogare de la AIBA pentru FR Box, dar forul international nu a acceptat posibilitatea ca Rudel Obreja sa ramana sef peste boxul romanesc. In aceste conditii, va fi desemnat un nou presedinte, cel mai probabil pe 18 sau 19 noiembrie, iar la alegeri si-a anuntat prezenta inclusiv Ching Kuo Wu, presedintele AIBA, care vrea sa se asigure personal ca actiunea se va desfasura conform cerintelor.

author avatar
Cristi Ionita
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger