AcasăSPORTDorinel Munteanu, inlocuit cu "Vrajitorul din Belarus"

Dorinel Munteanu, inlocuit cu „Vrajitorul din Belarus”

Dorinel Munteanu ii lasa locul lui Viktor Goncharenko (foto jos) dupa numai 15 meciuri pe banca formatiei Kuban Krasnodar

Inevitabila despartire de Kuban Krasnodar s-a produs: Dorinel Munteanu a fost dat afara de gruparea rusa, urmare a rezultatelor slabe inregistrate atat in campionat, cat si in cupele europene.

Dorinel Munteanu ii lasa locul lui Viktor Goncharenko (foto jos) dupa numai 15 meciuri pe banca formatiei Kuban Krasnodar
Viktor Goncharenko

Impresarul Leonid Istrati a declarat pentru agentia rusa „R-Sport” ca Dorinel Munteanu a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Kuban Krasnodar, dupa doar 15 meciuri, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare din campionat si din cupele europene. „Ni s-a comunicat neplacuta veste. Kuban reziliaza contractul cu Munteanu”, a spus Istrati. Dorinel Munteanu se afla pe banca echipei Kuban din vara, el fiind instalat oficial la 31 iulie, dupa ce o perioada a avut probleme la rezilierea contractului cu precedenta sa grupare, Mordovia Saransk.

In prezent, Kuban Krasnodar ocupa locul 10 in Rusia, cu trei victorii, cinci remize si patru infrangeri. In locul romanului, oficialii rusi l-au adus pe Viktor Goncharenko, supranumit si „Vrajitorul din Belarus”, antrenor care a reusit sa duca de patru ori la rand BATE Borisov in grupele Ligii Campionilor!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger