AcasăSPORTDorinel cumpara prin Yüksel: Mordovia transfera un atacant care a mai trecut...

Dorinel cumpara prin Yüksel: Mordovia transfera un atacant care a mai trecut pe la Fener si Besiktas

Fostul antrenor dinamovist va debuta oficial la Mordovia pe 9 martie, in meciul cu Anji

Presa rusa anunta ca Mordovia Saransk, gruparea preluata de tehnicianul roman Dorinel Munteanu, va transfera un atacant brazilian care a mai trecut in ultimii ani pe la Fenerbahce si Besiktas.

Fostul antrenor dinamovist va debuta oficial la Mordovia pe 9 martie, in meciul cu Anji

Achizitionarea varfului de atac Mert Nobre, un brazilian in varsta de 32 de ani, va costa clubul din Saransk 2,5 milioane de euro, tranzactia fiind initiata de catre reprezentantii ultimei clasate din Rusia prin intermediul secundului lui Dorinel Munteanu, Yüksel Yesilova.

Nobre a facut istorie la Fener si Besiktas

De altfel, acesta a fost trimis in Turcia sa discute personal cu sefii formatiei Mersin Idmanyurdu cedarea lui Nobre, un jucator care a mai evoluat in Europa doar in Turcia, la Fenerbahce (2004-2006, 46 de goluri) si Besiktas (2006-2011, 35 goluri). Din 2011, Mert Nobre imbraca tricoul prim-divizionarei Mersin Idmanyurdu, formatie antrenata timp de patru luni (in 2010) chiar de catre aghiotantul lui Dorinel, Yüksel Yesilova. Potrivit gazeta.ru, Mordovia Saransk il are in vizor si pe internationalul rus Aleksei Berezutski (30 de ani), fotbalist legitimat la TSKA Moscova, castigator al Cupei UEFA, in 2005, cu gruparea rusa. Dupa 19 etape disputate in acest sezon, situatia echipei Mordovia Saransk este critica, ultimul loc in prima liga rusa, cu doar 9 puncte, acesta fiind si motivul pentru care presedintele Nikolay Levin a decis schimbarea antrenorului in aceasta iarna, Fyodor Shcherbachenko lasandu-i locul romanului Dorinel Munteanu, plecat la randul sau de la FC Dinamo.

author avatar
Cristi Ionita
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger