AcasăSPORTDorinel a plecat in Germania fara sa semneze!

Dorinel a plecat in Germania fara sa semneze!

Dorinel Munteanu este decis sa ramana in Germania daca primeste vreo oferta de la un club

Antrenorul Otelului nu a ajuns la un acord cu directorul general al clubului privind prelungirea contractului. Negocierile s-au impotmolit la conditiile impuse de fostul international.

Dorinel Munteanu este decis sa ramana in Germania daca primeste vreo oferta de la un club

Asa cum „National” a anuntat imediat dupa terminarea campionatului, Dorinel Munteanu refuza sa semneze prelungirea contractului cu Otelul daca nu i se indeplinesc cateva conditii minime. La inceputul acestei saptamani, „Neamtul” a plecat in Germania si l-a lasat pe Marius Stan sa analizeze situatia: ori ii garanteaza investitii in transferuri, ori isi cauta un alt staff tehnic! Ultimatumul fostului international expira pe 5 iunie, cand Munteanu va reveni in Romania.

„Visul meu este sa lucrez  in Bundesliga”

Luni dimineata, Dorinel Munteanu si-a facut bagajele si a zburat catre Germania, cu destinatia Koln, orasul in care locuiesc Simona si Bianca, sotia, respectiv fiica sa. Inainte de asta, i-a transmis un mesaj cat se poate de clar lui Marius Stan: „Otelul nu trebuie sa se opreasca aici, sa se multumeasca doar cu un titlu de campioana. Este nevoie de cateva transferuri si sunt sigur ca nu ne vom face de ras in Liga Campionilor. Oricum, am decis ca, in Romania, nu voi mai antrena niciunde dupa ce o sa-mi inchei socotelile cu Otelul. Visul meu cel mare este sa lucrez in Bundesliga, dar nu stiu cand va veni aceasta zi”. Intoarcerea lui Dorinel Munteanu in tara este prevazuta pentru ziua de duminica, 5 iunie.

Marius Stan schimba tonul

Marius Stan nu este dispus sa-i satisfaca "Neamtului" toate pretentiile

Daca in primele zile dupa castigarea titlului a preferat sa adopte un ton autoritar, vorbind oarecum de sus despre relatia antrenor – sef, acum, Marius Stan cauta sa-si indulceasca limbajul. Convins ca Dorinel Munteanu nu glumeste in privinta plecarii de la echipa, directorul general al Otelului umbla la orgoliul „Neamtului”, caruia ii lauda „extraordinara munca depusa la Galati”: „Dorinel n-a semnat nimic, dar eu cred ca nu se pune problema ca el sa nu ramana la Otelul si din sezonul viitor. A facut o treaba minunata aici si ne dorim sa continuam cu el. Nu stim, deocamdata, daca vom fi impreuna inca un an sau doi. Eu, personal, mi-as dori sa semneze macar pana in 2013. Vorbim si dupa ce revine de la Koln”.

Conditiile „Neamtului”

In primul rand, Dorinel Munteanu vrea sa intareasca lotul Otelului. Convins ca aceasta echipa nu ar face fata in Liga Campionilor, detinatorul recordului de selectii la nationala isi doreste achizitionarea a patru sau cinci fotbalisti cu experienta, doi dintre acestia fiind stelistii George Galamaz si Romeo Surdu.
In privinta salariului actual, de 120.000 de euro pe sezon, Munteanu cere o marire, dar nu mai mica de 200.000 de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger