AcasăSPORTDorin Goian vrea sa se lase de fotbal!

Dorin Goian vrea sa se lase de fotbal!

Internationalul Dorin Goian este decis sa renunta la cariera de fotbalist profesionist, deoarece simte ca nu mai poate face fata la acelasi nivel ca si pana acum.

Fostul stelist, Dorin Goian a acordat un inteviu presei din Scotia si a anuntat ca nu mai vrea sa revina la Glasgow Rangers. Mai mult, „Goe” pare decis sa renunte de tot la fotbal, asta pentru ca simte ca nu mai poate da  randament. „Cred ca important este sa renunti cu capul sus atunci cand iti dai seama ca nu mai poti fizic. Nu cred ca ma mai intorc la Rangers (n.r. mai are 18 luni de contract cu formatia scotiana). Am ajuns la concluzia ca nu am cum sa-i ajut daca revin. Am imbatranit. Poate din aceasta cauza nu am dat randament la Spezia, ceea ce ma face sa ma gandesc la retragere” a explicat Goian.

Romanul a jucat in ultimele 6 luni pentru divizionara secunda din Italia, Spezia Calcio, unde a fost deseori criticat de catre conducerea clubului, directorul sportiv Nelso Ricci anuntand ca doreste rezilierea contractului cu Goian.

author avatar
Sebastian Stan
698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger