AcasăSPORTDoliu in lumea tenisului. A murit o mare speranta!

Doliu in lumea tenisului. A murit o mare speranta!

De la Andre Agassi incoace, SUA nu mai vazuse un asemenea talent in tenis, dar cariera lui Alex Rovello s-a intrerupt abrupt, pustiul-minune pierzandu-si viata in Oregon.

Considerat unul dintre cei mai buni jucatori de turnee challenger din lume, Rovello avea 21 de victorii si opt infrangeri in acest sezon, palmares la care se adauga alte 16 victorii obtinute in meciuri de dublu, alaturi de Daan Maasland, partenerul sau.

In plus, Rovello a fost de 10 ori campion national al SUA, la diferite categorii de varste, palmares ne mai intalnit de pe vremea in care legendarul Andre Agassi era copil.

De altfel, campionul olimpic de la Atlanta a si lucrat pentru o perioada cu Alex Rovello si ar fi pariat pe o ascensiune demna de luat in seama a pustiului din Oregon.

Intr-o scurta escala acasa, tenismanul de 21 de ani si-a invitat amicii la o distractie pe malul lacului din Parcul National Willamette.

Petrecerea s-a incheiat tragic. Amator de senzatii tari, Rovello s-a aruncat in apa de pe o stanca aflata la 20 de metri inaltime, actiunea care i-a fost fatala.

Seriful din Linn County, Oregon, a confirmat moartea tanarului tenisman, precizand ca, cel mai probabil, Rovello s-a lovit la cap si a murit inecat.

author avatar
Cristi Ionita
3.421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger