AcasăSPORTDoi jucatori out, doi jucatori in. Astea sunt ultimele mutari din tabara...

Doi jucatori out, doi jucatori in. Astea sunt ultimele mutari din tabara Stelei!

Revenita pe primul loc al Ligii I, dupa victoria chinuita din meciul cu Viitorul Voluntari, scor 1-0, Steaua Bucuresti se pregateste pentru o serie de mutari pe piata transferurilor.

Steaua va bifa doua mutari in compartimentele considerate deficitare, respectiv apararea si atacul, dar se va desparti si de cate un jucator din cele doua linii.

Astfel, polonezul Lukasz Szukala are mari sanse sa o ia pe urmele fostului sau antrenor, Laurentiu Reghecampf, si sa ajunga in tarile arabe, fiind dorit cu insistenta de mai multe cluburi.

In locul sau ar urma sa vina, conform presei italiene, nimeni altul decat Felice Piccolo, fostul fundas al lui CFR Cluj. In varsta de 31 de ani, Piccolo este liber de contract, dupa despartirea de ardeleni, si este dorit si de mai multe echipe din Serie B, dar perspectiva de a evolua in cupele europene, cu Steaua, si a se bate la titlul de campioana a Ligii I pare mai tentanta.

Piccolo a evoluat timp de patru ani la CFR Cluj, marcand doua goluri in 86 de meciuri. Italianul a mai trecut pe la Juventus, Reggina, Lazio, Empoli si Chievo.

Steaua s-ar putea desparti si de Cristian Tanase. Desi accidentat, mijlocasul este dorit in continuare de grecii de la Olympiakos Pireu, care pun la bataie 4 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

In locul lui Tanase ar putea veni Raul Rusescu sub forma de imprumut, de la FC Sevilla. Atacantul de 26 de ani nu are ce cauta la gruparea iberica si nici nu si-a gasit vreun alt angajament in Occident, astfel ca s-a intors la Bucuresti pentru a negocia trecerea la Steaua.

Campioana Romaniei s-ar fi putut desparti in aceasta vara si de Iasmin Latovlevici, dar negocierile cu Dinamo Zagreb au intrat in impas, croatii fiind dezamagiti de ultimele evolutii ale fundasului stanga.

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger