AcasăSPORTDoctorul Coltescu si pacientul Steaua

Doctorul Coltescu si pacientul Steaua

Cazuti la pamant dupa meciurile din cupele europene, stelistii sunt ridicati de arbitrii romani in Liga 1

Umilintele din Liga Campionilor sunt tratate in tara de „medicii” Institutului „CCA” cu antidepresive! La Vaslui, Steaua s-a facut bine dupa 0-4 cu Chelsea numai gratie interventiei prompte a arbitrilor.

Cazuti la pamant dupa meciurile din cupele europene, stelistii sunt ridicati de arbitrii romani in Liga 1

Lovita in plin de uraganul Chelsea, echipa lui Laurentiu Reghecampf a suferit traume care se puteau dovedi iremediabile daca nu ar fi avut parte de buna ingrijire a craioveanului Sebastian Coltescu. Sambata seara, la Vaslui, transplantul de onoare efectuat pacientului Steaua s-a dovedit un real succes, iar recuperarea decurge normal. Totusi, pe viitor, arbitrii romani recomanda evitarea oricarui contact cu Liga Campionilor, aceasta bruta de competitie, fara pic de mila si devoratoare de formatii tinere, ambitioase si neprihanite.

Un „rosu”? Doua? Nu, e mai sigur cu trei!

In numar de trei, antidepresivele administrate de „doctorul” Coltescu si-au aratat utilitatea la finalul partidei, rezultatul de 1-0 in favoarea Stelei vorbind de la sine pentru eficacitatea tratamentului aplicat. Mai intai, in minutul 27, arbitrul n-a acordat penalty in favoarea vasluienilor la faultul comis de Szukala asupra lui Temwanjera; apoi, peste numai sapte minute, il elimina pe Madson pentru cumul de cartonase galbene, pentru ca echilibrul sa se rupa definitv la jumatatea reprizei secunde, cand si portarul lituanian Cerniauskas a vazut „rosu”. In fine, pentru linistea intregii suflari steliste, a fost eliminat si Sanmartean (minutul 85). „Arbitrajul a fost impecabil, stralucitor, fulminant. Coltescu este in limita lui, dar, totusi, ma inspaimanta sa vad asa ceva in 2013!”, a comentat Adrian Porumboiu, finantatorul gruparii moldovene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger