AcasăRecomandariDoar Mihai Stoica a scapat

Doar Mihai Stoica a scapat

Ultimul termen din „Dosarul Transferurilor” – cel de-al 66-lea – s-a incheiat cu bine pentru Mihai Stoica. Managerul clubului Steaua a scapat de acuzatiile ce i-au fost aduse, procurorul de caz precizand ca faptele comise de MM s-au prescris, conform noului Cod Penal.

Mihai Stoica este liber sa zambeasca, a scapat de emotii in „Dosarul Transferurilor”

Nu la fel de norocosi au fost ceilalti sapte inculpati din acest dosar. In cazul a patru dintre ei (fratii Ioan si Victor Becali, George Copos si Cristi Borcea), procurorul a opinat ca trebuie pastrate pedepsele dictate anterior de Curtea de Apel. Adica, opt ani de inchisoare cu executare pentru Ioan Becali, sapte ani cu executare pentru Victor Becali, sapte ani cu executare pentru Cristi Borcea si pedeapsa de inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani pentru George Copos. Pentru Jean Padureanu, Gica Popescu si Gigi Netoiu, procurorul a cerut pedepse de trei ani de inchisoare, dar cu suspendare.
Avocatii celor sapte inculpati, cu exceptia aparatorului lui Mihai Stoica, au sustinut cereri in fata instantei pentru schimbarea incadrarii juridice a anumitor fapte conform noului Cod Penal, instanta ramanand in deliberare. Judecatorii au anuntat ca sentinta a ramas in pronuntare si va fi facuta publica in zilele urmatoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger