AcasăSPORTDNA vizeaza conturile lui Mitica!

DNA vizeaza conturile lui Mitica!

Presedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, considera ca toata actiunea demarata de anchetatori nu este altceva decat o comanda politica, „menita sa timoreze apropiata Adunare Generala a FRF”.

Dragomir nu se simte vizat de ancheta procurorilor DNA

Ce era anuntat pentru miercuri s-a petrecut ieri dimineata. In jurul orelor 10, doi procurori DNA s-au prezentat la sediul Ligii Profesioniste, din cartierul bucurestean Cotroceni, misiunea lor fiind aceea de a impune sechestru imobiliar pe cladirea LPF – in traducere libera, oficialii LPF nu il vor putea vinde si nici subinchiria! „Da, este adevarat ca avem sechestru, insa nu este unul care sa vizeze si conturile bancare”, a incercat avocatul Catalin Ciobota sa-l linisteasca pe seful Dumitru Dragomir. Totusi, surse din cadrul DNA sustin ca urmatorul pas al anchetatorilor va viza punerea sechestrului pe toate bunurile Ligii, inclusiv masini, calculatoare si toate conturile existente, mai putin cele de salarii! Reamintim ca actiunea procurorilor a fost pornita dupa ce clubul Universitatea Craiova a depus o plangere penala (pe 16 septembrie 2011), impotriva FRF si LPF.

Dragomir apocaliptic: „Este sfarsitul!”

Discurs total opus fata fata de Mircea Sandu la Dumitru Dragomir. Presedintele Ligii este convins ca presiunile politice sunt in spatele noii ofensive a procurorilor anticoruptie: „Este o comanda de defaimare a sportului. Se incearca timorarea Adunarii Generale a FRF, care vine peste cateva zile. Din informatiile pe care le detin, se incearca oprirea televizarii meciurilor de fotbal ca sa se faca panica inainte de alegeri, iar lumea sa se inflameze si mai tare. Pai, daca se va pune sechestru pe conturi, transmisiile partidelor din Liga 1 se vor opri. Cluburile nu vor mai permite televizarile jocurile deoarece nu vor mai primi bani. In felul acesta, sponsorii vor pleca, cluburile se vor desfiinta si, uite asa, intreg campionatul se va desfiinta. E sfarsitul, fratilor!”.

Sechestru pe casele lui Sandu si Dragomir

Presedintele Mircea Sandu nu scapa nici el de actiunile DNA. Se spune ca procurorii au decis punerea sub sechestru a unui imobil apartinand liderului de la „Casa Fotbalului”. In acelasi timp, s-ar fi decis punerea sub sechestru si a trei cladiri aflate in proprietatea lui Dumitru Dragomir.

Revine Universitatea Craiova?

Pentru prima data de la dezafilierea FC Universitatea Craiova, Mircea Sandu a lasat sa se intrevada o umbra de speranta pentru fanii „Stiintei”. „Probabil ca echipa va fi reprimita in «B», dar mi se pare absurd sa ceri daune de 50 de milioane de euro. Nu e nici o justificare pentru aceasta suma. Nu ma simt hartuit, dreptatea e in totalitate aici. Poate dam si noi in judecata DNA-ul”, a incheiat Mircea Sandu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnulor .

    Desi pe fond/in fapt cei de la FRF si LPF merita sa pateasca ORCE pentru intreaga lor activitate , dosarul DNA-Dezafilierea Craiovei cu toate masurile luate ;inceperea urmaririi penale +sechestru pe cladiri , conturi , etc. NU ESTE LEGAL si procurorii cu incalcarea VIOLENTA si cu REA-CREDINTA a art.10 , cod pr. pen. ai a mai multor norme penale materiale si procesual penale au INSTRUMENTAT pana acum un dosar in mod ILEGAL si GRATUIT.Norocul DNA-ului de pana acum este ca avocatii celor doua foruri si cei ai membrilor Com. Executiv/FRF nu au gasit ARGUMENTELE LEGALE sa darame dosarul sandrama al DNA-ului si sa-i actioneze in instanta civila pentru daune si sa faca plangeri penale pentru CERCETARE ABUZIVA.Membrii Com. Executiv FRF ,,o sa moara” pe mainile avocatilor lor, iar acestia au tot interesul sa mearga inainte dosarul ca sa-si jupoaie ..clientii de bani prin salarii lunare sau onorarii per ora de ,,munca”.CINE VREA SA AFLE ADEVARUL JURIDIC din speta , poate sa ma contacteze la acest email sau la tel:0785-726.272.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger