AcasăSPORTDjokovic - Ferrer, prima semifinala masculin de la Australian Open

Djokovic – Ferrer, prima semifinala masculin de la Australian Open

Sarbul Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial de tenis, s-a calificat fara mari probleme in semifinalele de la Australian Open.

In sferturi, Djokovic a trecut in patru seturi de cehul Tomas Berdych, favoritul numarul cinci al competitiei, dupa o intalnire dominata in mare masura de sarb.

Djokovic s-a impus, cu 6-1, 4-6, 6-1, 6-4, serviciul puternic al lui Berdych tinandu-l in viata pe ceh doar in setul al doilea.

In semifinale, Nole va avea un duel interesant cu spaniolul David Ferrer, jucator ce a reusit o revenire senzationala in sfertul disputat impotriva compatriotului sau, Nicolas Almagro.

Cotat cu sansa a zecea la castigarea turneului, Almagro a defilat in primele doua seturi, 6-4, 6-4, dar Ferrer a revenit senzational si si-a adjudecat urmatoarele trei seturi: 7-5, 7-6, 6-2.

In prima semifinala de la feminin se vor infrunta Maria Sarapova (cap de serie numarul 2) si chinezoaica Na Li (favorita numarul sase a turneului).

Ca si pana acum, Sarapova a facut instructie cu adversara sa, 6-2, 6-2 cu Ekaterina Makarova, in timp ce Na Li a invins-o surprinzator de usor, scor 7-5, 6-3, pe poloneza Agnieska Radwanska, favorita numarul 4.

author avatar
Cristi Ionita
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger