AcasăSPORTDjokovic, chinuit mai bine de cinci ore de Wawrinka la Australian Open

Djokovic, chinuit mai bine de cinci ore de Wawrinka la Australian Open

VEZI VIDEO AICI! Sarbul Novak Djokovic, campionul en-titre de la Australian Open, s-a calificat in faza sferturilor de finala dupa un meci senzational disputat impotriva elvetianului Stanislas Wawrinka.

Nole a inceput foarte prost duelul de pe Rod Laver Arena, Wawrinka adjudecandu-si primul set dupa numai 25 de minute, scor 6-1.

Sarbul a intors greu scorul, impunandu-se cu 7-5 si 6-4 in seturile II, respectiv III.

Desi parea ca duelul se indreapta spre o victorie a lui Djokovic, Wawrinka a avut o rabufnire de orgoliu si s-a impus in tie-break-ul setului al patrulea, trimitand jocul in decisiv.

Elvetianul a rezistat eroic in ultimul act al disputei, dar pana la urma Nole s-a impus, cu 12-10, si a obtinut o victorie memorabila dupa mai bine de cinci ore de joc.

Desi a avut o iesire nervoasa la sfarsitul intalnirii, cand si-a rupt tricoul de pe el, Djokovic ar putea avea mari probleme din cauza efortului depus in confruntarea cu Wawrinka.

Pentru Nole urmeaza un meci care se anunta cel putin la fel de dificil, in sferturi asteptandu-l pe sarb o confruntare cu cehul Tomas Berdych.

[youtube]dNoNPZq6bBA[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger