AcasăSPORTDjokerul vrea aurul la Rio!

Djokerul vrea aurul la Rio!

Djokovici vrea sa bata toate recordurile din tenis

Sarbul Novak Djokovici, nr. 1 mondial in tenisul masculin, a anuntat ca face din Jocurile Olimpice de la Rio (2016) „una din prioritatile sezonului urmator”.

Djokovici vrea sa bata toate recordurile din tenis

Pentru actualul lider al clasamentului ATP, titlul olimpic este singurul major care ii lipseste din palmares. „Toata lumea aspira sa participe la Jocurile Olimpice, iar eu nu fac exceptie de la regula. Visez sa fac parte din echipa Serbiei la Rio. Clar, una din prioritatile pentru urmatorul meu sezon este sa incerc sa cuceresc o medalie pentru tara mea. Voi face totul pentru a reusi acest lucru”, a adaugat Djokovici.
Medaliat cu bronz la Beijing, in 2008, Novak Djokovici nu a reusit patru ani mai tarziu, la Londra, nici macar sa urce pe podium, fiind invins in meciul pentru locul 3 de argentinianul Juan Martin Del Potro. Sarbul a lasat chiar sa se inteleaga ca este gata sa sacrifice participarea sa la un eventual sfert de finala in Cupa Davis, care cade in calendar intre Wimbledon si Jocurile de la Rio: „Asa cum se prezinta situatia, as fi surprins ca multi jucatori de top sa dispute acest tur al Cupei Davis. Da, si asta este o competitie importanta, dar, ma repet, intre Jocurile Olimpice si Cupa Davis nu poate fi comparatie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger