AcasăSPORT"Divortul" Sandu - Lupescu. Cele doua teorii

„Divortul” Sandu – Lupescu. Cele doua teorii

Dupa ce a aflat ca Olaroiu nu ar veni singur la nationala, iar Gino Iorgulescu ar putea deveni tamponul intre FRF si banca tehnica, Ionut Lupescu si-a depus cerere de concediu.

Mircea Sandu si Ionut Lupescu nu mai fac casa impreuna

Nici turneul din America de Sud, pentru care a depus o munca impresionanta, si nici revansa cu Bosnia, din preliminariile Euro 2012, nu l-au mai interesat pe cel supranumit „Kaiserul”, acesta parasind federatia, chipurile pentru o binemeritata vacanta. In realitate, insa, Ionut Lupescu s-a simtit tradat de Mircea Sandu, iar acum pare hotarat sa abandoneze corabia. Exista doua teorii referitoare la raceala instaurata intre presedintele Sandu si directorul Lupescu:

1. Prima barfa sustine existenta unei incompatibilitati intre Ionut Lupescu si Cosmin Olaroiu. In aprilie 2009, atunci cand Razvan a candidat la postul de selectioner, el a concurat cu Olaroiu, insa directorul FRF a facut tot ce i-a stat in puteri sa convinga membrii Comitetului Executiv sa voteze pentru fiul lui „Il Luce”. Planul i-a reusit, Razvan a fost ales selectioner, dar Olaroiu nu l-a uitat. In aceasta situatia, una dintre conditiile pe care fostul tehnician stelist i le-ar fi pus lui Mircea Sandu, la ultima intrevedere avuta, a fost indepartarea lui Lupescu de la FRF.

2. Chestiunea nu-i implica nici pe Olaroiu si nici pe Lucescu jr, la mijloc fiind o afacere interna a federatiei. Sandu s-ar fi aratat extrem de deranjat de huzurul in care traiesc Lupescu si acolitii acestuia de la „Casa Fotbalului”. „Nasu'” i-a reprosat „Kaiserului” faptul ca, impreuna cu Kiki Iancu – responsabil pe probleme de marketing – fac parada de masini, costume si excursii, ca nu se mai uita la bani si, dintr-odata, s-au imbogatit peste masura.

author avatar
Mihai Koblenko
341 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger