AcasăSPORTDisputa Bute-Grachev se transmite live in SUA

Disputa Bute-Grachev se transmite live in SUA

Bute se antreneaza intens pentru meciul cu Grachev

Boxerul Lucian Bute a primit o veste buna din SUA. Romanul este considerat, in continuare, un pugilist extrem de interesant in Statele Unite, in ciuda infrangerii suferite in fata lui Carl Froch, pe 26 mai, la Nottingham.

Bute se antreneaza intens pentru meciul cu Grachev

Daca in Romania nu se stie inca cine si cum va transmite meciul cu Denis Grachev, este cert ca partida din „Bell Center” se va vedea „live” in SUA, prin intermediul postului de televiziune Wealth TV. Infiintat in 2004, in San Diego, California, Wealth TV vrea sa dea lovitura axandu-se pe transmiterea in direct a unora dintre cele mai importante meciuri de box. Postul american de televiziune a transmis, deja, in acest an meciul in care Adonis „Superman” Stevenson l-a facut knock-out, in repriza a 12-a, pe Donovan George, si cel in care David Price l-a facut knock-out, in repriza intai, pe Audley Harrison.

De asemenea, Wealth TV va mai transmite meciurile Franklin Lawrence – Dominick Guinn si Brian Viloria – Hernan Marquez, dar cireasa de pe tort o reprezinta meciul lui Bute cu Grachev din 3 noiembrie, de la Montreal, partida pentru care postul american de televiziune a platit in jur de 1,5 milioane de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger