AcasăSPORTDinu Gheorghe le da sperante fanilor giulesteni: "Nu ma mir daca George...

Dinu Gheorghe le da sperante fanilor giulesteni: „Nu ma mir daca George Copos se intoarce la Rapid”

George Copos si Dinu Gheorghe au condus Rapidul in cea mai glorioasa perioada din istorie

Fost presedinte in Grant si prieten bun cu George Copos, Dinu Gheorghe crede ca „Berlusconi din Giulesti” nu poate sta deoparte de fotbal si doreste sa se intoarca in fenomen.

George Copos si Dinu Gheorghe au condus Rapidul in cea mai glorioasa perioada din istorie

Vanzarea clubului catre oamenii de afaceri Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu n-ar fi altceva decat o manevra pusa la cale de George Copos pentru a le arata fanilor ce inseamna Rapidul fara el. Fost presedinte in Giulesti si actual sef la Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe da de inteles ca George Copos se va intoarce in fotbal: „Poate ca o sa se supere ca spun, dar am discutat cu George de mai multe ori. Mi-a spus ca vrea ca suporterii sa vada ce inseamna Rapid… Nu ma mir daca se intoarce”. Din cate se pare, nicio mutare in actionariatul FC Rapid nu se va produce pana in luna noiembrie, cand Tribunalul Bucuresti se va pronunta asupra planului de reorganizare juridica.

Cu George Copos patron, Rapidul a cucerit doua titluri de campioana, in 1999 si 2003. Avandu-l  pe Razvan Lucescu antrenor, echipa a atins sferturile de finala ale Cupei UEFA in 2006, dupa ce a eliminat pe traseu formatii ca Feyenoord Rotterdam, Hertha Berlin si SV Hamburg.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger