AcasăSPORTDinu Gheorghe de azi, Razvan Lucescu din vara!

Dinu Gheorghe de azi, Razvan Lucescu din vara!

Dinu Gheorghe a spus „da”, Razvan Lucescu asteapta finalul de sezon in Grecia

Dinamo are un nou presedinte, in persoana lui Dinu Gheorghe, si acelasi vechi obiectiv: reconstructia echipei si participarea in grupele Ligii Campionilor. Razvan Lucescu ar putea fi marea lovitura a verii!

Dinu Gheorghe a spus „da”, Razvan Lucescu asteapta finalul de sezon in Grecia

Poate cel mai experimentat conducator de club din Romania se intoarce la origini, in Stefan cel Mare, locul unde a invatat sa iubeasca fotbalul. La prezentarea oficiala, Dinu Gheorghe nu s-a ferit sa declare ca, in sfarsit, dupa aproape 20 de ani revine acasa: „Este o zi importanta. Am lipsit 17 ani din viata clubului Dinamo si, chiar daca au fost mai multe incercari, mai multe tatonari, abia acum am ajuns in aceasta functie. E putin spus ca am venit cu inima deschisa. Am venit cu o dorinta extraordinara pentru ceea ce trebuie sa realizez la Dinamo. Prima oara am fost pe un stadion la un meci cu Real Madrid, in 1963, si mi-as dori ca Dinamo sa joace din nou cu Real.  Nu este o provocare, dar vreau ca Dinamo sa fie ultimul club la care voi lucra in fotbalul romanesc si sper ca atunci cand voi pleca sa o fac cu trofee, cu performanta, cu ceea ce trebuie sa reprezinte Dinamo”.

„Cainii” dau examen in derby-ul cu Steaua

Pentru Dinu Gheorghe, faptul ca va debuta in calitate de presedinte al FC Dinamo intr-un derby cu Steaua reprezinta cel mai bun moment posibil. Dar, in acelasi timp, noul sef al „haitei” avertizeaza ca si echipa trebuie sa vada in acest meci un examen pe care trebuie sa-l promoveze: „Ma voi intalni cu jucatorii si antrenorii, si ei vor primi mesaje inainte de partida cu Steaua. Pentru mine e un debut pe care mi-l doream si-l asteptam, iar pentru ei este o ocazie sa arate ca sunt fotbalistii in care Dinamo a crezut. Stiti ca sunt foarte apropiat de jucatori, dar si ei trebuie sa raspunda catre mine, catre club. Vom fi o echipa, pentru ca nu se poate sa faca un om singur totul”.

Stoican, reconfirmat cu jumatate de gura

Antrenor respectat si chiar indragit de jucatori, Flavius Stoican are parte si de sustinerea noii conduceri a clubului. Insa fostul fundas de banda dreapta stie ca numai rezultatele il vor mentine in functie si din vara incolo. Asta, chiar daca atat Ionut Negoita, cat si Dinu Gheorghe l-au reconfirmat, ieri. „Stoican nu are vreo vina. El are o serie de calitati, anul trecut chiar a facut lucruri bune pentru Dinamo, iar acum incearca si face tot ce poate pentru a redresa situatia. Da, are sanse mari sa ramana si sezonul viitor!”, a declarat finantatorul „cainilor”, completat de Dinu Gheorghe: „Din punctul meu de vedere, domnul Stoican nu are nicio problema. Sunt adeptul muncii cu antrenori tineri. Mircea Rednic, Razvan Lucescu sau Daniel Isaila au debutat cu mine presedinte”.
Cei trei tehnicieni mentionati de fostul sef al Rapidului sunt si variantele luate in calcul, la finalul sezonului, pentru banca tehnica a lui Dinamo. Din cate se pare, Dinu Gheorghe planuieste sa refaca in „Groapa” echipa de succes (alaturi de Razvan Lucescu) care in urma cu aproape zece ani aducea glorie Giulestiului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger