AcasăSPORTDino Zoff: „Tatarusanu nu este un portar decisiv”

Dino Zoff: „Tatarusanu nu este un portar decisiv”

Tatarusanu nu l-a dat gata pe Zoff cu paradele sale

Considerat cel mai mare portar din istoria fotbalului italian, legendarul Dino Zoff nu se declara un fan al internationalului roman Ciprian Tatarusanu.

Tatarusanu nu l-a dat gata pe Zoff cu paradele sale

Chiar daca fostul stelist este lider in Seria A cu echipa sa, AC Fiorentina, si nu a primit niciun gol in deplasare in preliminariile pentru Euro 2016, Zoff nu vede in Tatarusanu genul de portar decisiv, capabil sa castige un meci gratie interventiilor sale. Din contra, la o simpla analiza, campionul mondial din 1982 a descoperit alti trei goalkeeperi mult mai valorosi decat „Tata”: „Tatarusanu este un portar bun, dar nu este decisiv. Decisiv este Gianluigi Buffon, decisiv era Sebastian Frey. Romanul are o baza buna si isi poate imbunatati jocul, dar Pepe Reina, de la Napoli, este la un alt nivel, are experienta internationala. In acest moment, cred ca Reina este peste Tatarusanu”.
Cu Ciprian Tatarusanu titular, AC Fiorentina a incasat doar patru goluri in primele 7 etape din Serie A si este pe primul loc in clasament, cu 18 puncte, doua mai multe decat Inter Milano.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger