AcasăSPORTDinamo - Viitorul 2-3. Pustii lui Hagi si-au asigurat ramanerea in Liga...

Dinamo – Viitorul 2-3. Pustii lui Hagi si-au asigurat ramanerea in Liga I

Gheorghe Hagi poate sta linistit, din punct de vedere fotbalistic, Viitorul Constanta, formatia pe care o manageriaza, asigurandu-si mentinerea in Liga I, dupa ce s-a impus, vineri, cu 3-2, pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti.

Oaspetii au inceput mai bine meciul din „Stefan cel Mare” si Lazar a deschis scorul inca din minutul 11. Incurajati numai de femei si copii, dinamovistii au egalat rapid, prin veteranul Danciulescu.

A urmat un joc pe contre, spectaculos, cu numeroase ocazii la ambele porti, cea mai mare apartinandu-i lui Boubacar, mijlocasul dinamovistilor sutand in bara.

Alexe a facut 2-1 in minutul 51, cand a profitat de o greseala nepermisa a unui fundas advers, a scapat singur cu Vatca si l-a executat pe portarul Viitorului cu sange rece.

Surprinzator, Dinamo a luat piciorul de pe acceleratie dupa reusita lui Alexe si Viitorul a trecut la carma jocului, oaspetii dandu-i tot mai multe batai de cap lui Balgradean.

Chitu a facut 2-2 in minutul 63, dupa o actiune in care apararea dinamovista parca nici nu a fost prezenta pe teren.

Balasa a inscris golul victoriei in minutul 90, cu o reluare din cativa metri, dupa o greseala nepermisa a lui Balgradean. Portarul lui Dinamo a iesit prost pe un corner, a raschetat balonul si Balasa a indeplinit o simpla formalitate.

Dinamo – Viitorul s-a terminat 2-3 si, daca oaspetii s-au salvat de la retrogradare, gazdele isi iau „Adio”, definitiv si irevocabil, de la participarea in Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger