AcasăSPORTDinamo - Steaua 0-2. Oaspetii au predat o lectie de fotbal (VIDEO)

Dinamo – Steaua 0-2. Oaspetii au predat o lectie de fotbal (VIDEO)

Steaua si-a confirmat, vineri seara, suprematia din fotbalul romanesc, trupa lui Laurentiu Reghecampf impunandu-se de o maniera categorica, scor 2-0, in derby-ul cu Dinamo.

Cristi Tanase a facut cel mai bun meci al sau din 2013

Stiind ca nu se pot compara la conditia fizica cu rivalii de la Steaua, dinamovistii au incercat sa profita de un start mai avantat si Stratila si-a trecut in cont prima ocazie a meciului, sutul sau, din minutul 6, intinzandu-l serios pe Tatarusanu.

Raspunsul Stelei a fost prompt, Rusescu si Chipciu dandu-i mari emotii lui Balgradean in minutul 8.

Inevitabilul s-a produs in minutul 13, cand un atac prelungit al Stelei s-a incheiat cu autogolul lui Boubacar. Chipciu a patruns pe stanga, a centrat in fata portii, Balgradean a respins din fata lui Rusescu, dar mingea l-a lovit pe Boubacar si a intrat in poarta.

[youtube]D1CcIQR9BaA[/youtube]

Automat, golul a incins spiritele in peluza dinamovista si fanii „cainilor” au inceput sa arunce cu diferite obiecte pe teren. Stelistii si-au vazut de joc si si-au mai trecut in cont doua ocazii. Latovlevici l-a intins serios pe Balgradean, cu un sut din lovitura libera de la 18 metri, iar Dragos Grigore a fost si el aproape de un autogol.

In minutul 35, meciul s-a intrerupt din cauza obiectelor aruncate de fanii lui Dinamo pe teren. O sticla cu apa i-a lovit in cap pe Cristi Tanase si centralul Sebastian Coltescu, moment in care arbitrul a oprit jocul.

[youtube]-Cd7FDZtLAk[/youtube]

Dupa 10 minute de parlamentari, confruntarea s-a reluat, tot cu Steaua la timona, Adi Popa sutand in bara, dupa o actiune personala de toata frumusetea.

In ciuda avantajului avut pe tabela, Reghecampf a mutat ofensiv, Nikolic in locul lui Chipciu, si Steaua a controlat si repriza a doua.

Rusescu si Curtean au fost aproape de a marca, cu suturi de la distanta. Cristi Tanase nu a mai ratat tinta, mijlocasul Stelei facand 2-0 in minutul 70, cu un sut plasat, de la 20 de metri.

[youtube]Z_gUfnjnxnw[/youtube]

Ultima ocazie a meciului i-a apartinut lui Rusescu. Atacantul Stelei a reluat cu capul, dupa un corner executat de Bourceanu, si Balgradean a respins in extremis.

Dinamo – Steaua s-a incheiat 0-2. Gazdele pierd puncte importante in lupta pentru locurile de Europa League, in timp ce oaspetii platesc scump victoria, Chipciu si Chiriches iesind de pe teren grav accidentati.

author avatar
Cristi Ionita
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger