AcasăSPORTDinamo renunta la serviciile SMURD: Multescu a fost demis!

Dinamo renunta la serviciile SMURD: Multescu a fost demis!

Gheorghe Multescu a fost inlocuit cu Flavius Stoican, antrenor la Dinamo 2

„Mi s-a spus sa iau sase puncte din meciurile cu Pandurii si Petrolul, apoi din meciurile cu Petrolul si Otelul, insa acest lucru nu se mai poate. Asta e! Ramane de vazut ce decizie vor lua cei din conducere”, a declarat Gheorghe Multescu la conferinta de presa, convins ca are sanse minime sa mai fie pastrat in functie.

Gheorghe Multescu a fost inlocuit cu Flavius Stoican, antrenor la Dinamo 2
Flavius Stoican

Recunoscut pentru abilitatea de a „resuscita” echipele aflate in criza de rezultate, de unde si porecla „SMURD”, antrenorul Gheorghe Multescu s-a despartit de Dinamo dupa un 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti. Ieri, la presiunea vestiarului, care n-a mai dorit sa lucreze cu Multescu, finantatorul Ionut Negoita a demis intregul staff-tehnic. „Am reziliat contractul pe cale amiabila. La Dinamo, am facut o munca grea, echipa incepuse sa joace bine, dar, din pacate, n-am avut rezultate, iar ele sunt cele care tin antrenorul in functie. Cum nu am castigat suficiente puncte, conducerea mi-a explicat ca ar trebui sa plec… Sper ca cel care va veni in locul meu sa se miste mai bine”, a comentat Multescu vestea indepartarii sale din Stefan cel Mare. Dupa discutii cu cei mai importanti fotbalisti din lot, Negoita si Constantin Anghelache, presedintele executiv al clubului, au decis sa-i ofere postul de antrenor lui Flavius Stoica, „principal” la Dinamo 2.

Multescu pleaca in Rusia

Chiar si demis de la Dinamo dupa o serie de rezultate neconvingatoare, Gheorghe Multescu nu duce lipsa de oferte. Din cate se zvoneste, cea mai importanta vine din Rusia, acolo unde este dorit de gruparea Krilia Sovetov Samara, ocupanta locului 12 in prima liga. Liber de contract dupa despartirea de „caini”, Multescu poate da curs propunerii de a antrena in Rusia, discutiile cu oficialii Kriliei fiind aproape finalizate.

Selymes, refuzat pe motiv de Anamaria Prodan

Favoritul Tibor Selymes a ratat contractul cu Dinamo din cauza faptului ca este impresariat de Anamaria Prodan! Sotia antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf nu se afla in relatii bune cu sefii din „Groapa”, iar apropierea lui Selymes de rivala din Ghencea i-a convins pe Negoita si Anghelache sa sisteze orice negociere cu fostul international.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
500 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger