AcasăSPORTDinamo, la mana fostilor angajati. Afla ce adversari "de-ai casei" va infrunta...

Dinamo, la mana fostilor angajati. Afla ce adversari „de-ai casei” va infrunta echipa lui Bonetti pana la finalul stagiunii

Ioan Andone

Revenita oarecum intamplator in fruntea Ligii 1, Dinamo va evolua, in sase din ultimele sapte etape, impotriva unor formatii antrenate de fosti dinamovisti.

Ioan Andone

“Cainii” dau piept cu FC Brasov (Ionut Badea), “U” Cluj (Claudiu Niculescu), CFR Cluj (Ioan Andone), Vointa Sibiu (Alexandru Pelici, singurul care nu are trecut “alb-rosu”), CS Mioveni (Marian Pana), Steaua (Mihai Stoichita) si Astra (Mircea Rednic).

Ionut Badea

Cinci dintre cei sase tehnicieni au fost campioni cu Dinamo, Andone si Rednic reusind sa castige titlul cu echipa din Stefan cel Mare atat ca jucatori, cat si ca antrenori.

Claudiu Niculescu

Desi este considerat un adevarat stelist, Mihai Stoichita a ajuns in Ghencea abia in 1994, dupa un sezon petrecut la Dinamo, ca secund al lui Florin Halagian. Mai mult, Stoichita si-a inceput cariera de jucator chiar in „Groapa”.

Mircea Rednic

Si totusi, amanuntul ca intalnesc echipe antrenate de fosti dinamovisti nu este tocmai favorabil “alb-rosilor”, Dinamo pierzand puncte cu Otelul lui Dorinel Munteanu (1-1) sau Petrolul lui Gigi Multescu (1-3).

author avatar
Cristi Ionita
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger