Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Dinamo este afara din cupele europene pana in 2017!

Dinamo este afara din cupele europene pana in 2017!

Autor:

Continua vestile proaste primite de suporterii dinamovisti: clubul nu poate iesi din insolventa mai devreme de 1 iunie, ceea ce ar putea echivala cu neparticiparea in cupele europene pentru inca un sezon!

 

dinamovisti tristi Dinamo este afara din cupele europene pana in 2017!

Dinamovistii au toate motivele sa fie ingrijorati

In urma contestatiei formulate de ANAF in cadrul procedurii de reorganizare, contestatie aflata pe rol la Curtea de Apel, dar fara a primit vreun termen de judecata, iesirea FC Dinamo din insolventa nu poate fi luata in calcul nici luna viitoare! Tocmai din acest motiv cererea depusa de administratorul judiciar Catalin Dascal privind iesirea din insolventa a fost respinsa, la 1 aprilie, ca neintemeiata de Tribunalul Bucuresti. „Planul de reorganizare a fost respectat. Miercuri (n.n. – maine) e un termen de procedura si sunt chemati toti creditorii, dar mi-e greu sa cred ca vom face o noua cerere de iesire din insolventa. Acum e vorba de recursul finantelor. Asta asteptam, nu altceva, apelul Fiscului la hotararea de confirmare a planului de reorganizare, apel care trebuie sa se judece la Curtea de Apel. Nu avem insa un termen de judecata la Curtea de Apel”, a declarat Catalin Dascal. Intrebat daca inchiderea procedurii de insolventa se va face pana la termenul de 31 mai, astfel incat Dinamo sa poata fi eligibila pentru participarea in editia 2016/ 2017 a cupelor europene, administratorul FC Dinamo a raspuns: “Sa speram ca nu va depasi acest termen, dar nu pot sa ma pronunt la acest moment”.
Directorul Administratiei de Licentiere din FRF, Viorel Duru, a anuntat ca o echipa poate participa in editia 2016/ 2017 a cupelor europene daca iese din insolventa pana la 31 mai 2015: „Un club aflat in insolventa nu poate solicita licenta UEFA pentru editia 2015/ 2016 a cupelor europene, asta e clar! Daca iese pana la 31 mai, poate participa in editia 2016/ 2017 a cupelor europene. Daca iese la 1 iunie, nu se mai poate pentru ca trebuie sa treaca minimum 12 luni”.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!