AcasăSPORTDinamo, dopingul si ardelenii!

Dinamo, dopingul si ardelenii!

Dario Bonetti si Marius Alexe la primul antrenament de la revenirea italianului in Stefan cel Mare

Atacul este lansat de Ioan Horoba. Presedintele Gazului nu are, insa, curaj sa traga la tinta, astfel ca merge prin invaluire: „Am primit doua telefoane cu numar ascuns si mi s-a indicat sa cer control antidoping”. Returul din semifinalele Cupei Romaniei dintre Gaz Metan Medias si Dinamo are loc in aceasta seara.

Dario Bonetti si Marius Alexe la primul antrenament de la revenirea italianului in Stefan cel Mare

Cu 24 de ore inaintea returului din semifinala Cupei Romaniei (se pleaca de la 1-0 pentru Dinamo), conducatorul mediesenilor s-a trezit vorbind despre apucaturile fotbalistilor bucuresteni. „Am primit doua telefoane cu numar ascuns de la cineva care mi-a indicat sa cer controlul antidoping la jucatorii dinamovisti. Mi s-a spus ca ar fi lucruri necurate la echipa lui Bonetti, ca sunt cativa dopati”, a lansat „bomba” Ioan Horoba.

Ioan Horoba ii banuieste de dopaj pe jucatorii dinamovisti

Culmea, insa, fostul aghiotant al „Lordului” Padureanu nu are curaj sa duca razboiul pana la capat: „Acum, eu ce sa fac, sa cer control antidoping? Nu voi face asa ceva, mi se pare putin ridicol, nu vreau ca mai apoi sa zica lumea ca ar fi o scuza pentru Gaz Metan. Oricum, chiar si asa, Dinamo este o formatie de invins”. Greu de crezut ca exista vreun sambure de adevar in povestea dopingului sportiv la jucatorii dinamovisti, mai ales ca, de sase etape incoace, team-ul din Stefan cel Mare este „moartea pasiunii” in Liga 1, avand trei infrangeri si tot atatea remize. Mai degraba, ar putea fi vorba despre un doping „à la Bamboo”, dar asta e cu totul si cu totul alta discutie…

Partida Gaz Metan – Dinamo se disputa in aceasta seara, de la 21:30.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger