AcasăSPORTDinamo a facut scor la Medias: 5-0 cu Gaz Metan - VIDEO

Dinamo a facut scor la Medias: 5-0 cu Gaz Metan – VIDEO

Dinamo si-a revenit rapid dupa semi-esecul cu Varazdin si a facut senzatie in victoria obtinuta, cu 5-0, pe terenul lui Gaz Metan Medias, in etapa a doua a Ligii I la fotbal.

Trupa lui Ciobotariu a pus stapanire pe joc inca din primele minute si a ratat cateva ocazii mari, mai ales prin Danciulescu si Marius Niculae.

Totusi, Dinamo a avut nevoie de penaltiul obtinut de Marius Niculae in minutul 40 pentru a deschide scorul.

Radu Zaharia l-a oprit neregulamentar pe atacantul dinamovist din drumul spre gol, a fost eliminat si Catalin Munteanu a transformat cu siguranta penaltiul acordat.

Obligata sa forteze atacul pentru a egala, Gazul a lasat multe spatii catre propria poarta si dinamovistii si-au marit avantajul in repriza a doua.

Danciulescu si-a rascumparat greseala dupa penaltiul ratat impotriva lui Varazdin si a facut 2-0 in minutul 59, cand a pus latul la o centrare venita de la Catalin Munteanu.

Marius Niculae a ridicat scorul la 3-0 in minutul 76, dupa o greseala a lui Trtovac, si a reusit dubla in minutul 86, dupa o faza in care Akaki a dat pe sub minge.

Torje a inchis tabela in prelungiri, cand a punctat cu un sut plasat, la coltul lung.

In urma acestui rezultat, Dinamo a devenit noul lider al Ligii I, cu 6 puncte din 6 si golaveraj 6-0, in timp ce Gaz Metan Medias sufera o grea lovitura de moral inainte de returul cu Mainz.

 

[youtube]fVUtwBUhsDw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger