AcasăSPORTDinamo a facut primul transfer pe 2013

Dinamo a facut primul transfer pe 2013

Fundasul central Alexandru Dandea (25 ani), de la CS Turnu Severin, a semnat un contract cu FC Dinamo valabil pana la 30 iunie 2016.
Dandea a efectuat vizita medicala marti dimineata si se va alatura lotului dinamovist in cantonamentul de la Poiana Brasov.
„Este o zi importanta pentru mine, pentru cariera mea. Am crezut intotdeauna in sansa mea de a ajunge la un club mare al Romaniei. Maine este ziua mea de nastere, este cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc! La Dinamo am posibilitatea sa demonstrez ca pot face performanta si astept cu nerabdare sa incep programul de pregatire cu echipa! Nu vreau sa ma lansez in declaratii de presa, vreau sa confirm, prin joc, increderea pe care Dinamo mi-a oferit-o in acest moment al carierei”, a declarat Alexandru Dandea pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.
Nascut pe 23 ianuarie 1988, la Dragasani, Alexandru Dandea (1.88 m/ 81 kg) a evoluat pentru CSM Rm.Valcea (2007-2011) si CS Turnu Severin (2012), cu care a promovat la inceputul acestui sezon competitional in Liga 1, unde a adunat 16 jocuri si 2 goluri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger