AcasăSPORTDilema lui Dumitru Dragomir: Boateng sau Kapetanos?

Dilema lui Dumitru Dragomir: Boateng sau Kapetanos?

Dumitru Dragomir nu prea are incredere in Steaua

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal ironizeaza campania de achizitii a Stelei, pe care o considera insuficient de puternica pentru o formatie care tinteste calificarea in „optimile” Ligii Campionilor.

Dumitru Dragomir nu prea are incredere in Steaua

„Neconvocat” de conducerea Stelei pentru deplasarea din Germania, seful LPF si-a varsat oful intr-o conferinta de presa cu tema principala de discutie „Steaua sau Schalke?”. Dupa ce le-a urat succes „ros-albastrilor” in partida din aceasta seara, „nea Mitica” a iesit la atac, afirmand ca este nerabdator sa vada diferenta dintre Pantelis Kapetanos si Kevin Prince Boateng, cele mai importante transferuri realizate pentru participarea in Liga Campionilor de Steaua Bucuresti, respectiv Schalke 04.

„Vom vedea care este diferenta intre fotbalul german, cu zeci de milioane cheltuite, si fotbalul nostru, cu mai putine milioane cheltuite. Vreau sa vad si diferenta intre Boateng, care s-a vandut pentru 12 milioane, si Kapetanos, care a costat 500.000; ghanezul asta e mai bun decat era spaniolul Raul la sfarsit de cariera. Din cate am vazut-o pe Schalke, e o trupa foarte puternica acum. Daca va lua bataie, Steaua va lua bataie la limita. De fapt, Steaua poate sa-i bata pe toti, dar si poate sa ia bataie de la toti. Depinde cum joaca”, a concluzionat Dumitru Dragomir.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger