AcasăSPORTDigi Sport transmite meciurile Romaniei!

Digi Sport transmite meciurile Romaniei!

Meciurile Romaniei vor fi in exclusivitate pe Digi Sport

Ce lovitura a reusit trustul miliardarului Zoltan Teszari: negocierile pentru drepturile tv ale preliminariilor Euro 2016 si Cupa Mondiala din 2018 au fost castigate de gigantul „RCS&RDS”.

Meciurile Romaniei vor fi in exclusivitate pe Digi Sport

Incepand cu luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile CE 2016 si CM 2018, inclusiv meciurile echipei nationale a Romaniei se vor vedea exclusiv la Digi Sport, canalul de nisa al celei mai puternice firme de cablu din tara! Pachetul cumparat de „RCS&RDS” include meciuri in direct si inregistrate, rezumatele tuturor intalnirilor, emisiuni-magazin, precum si drepturile de transmisie online a partidelor, pe site-ul www.digisport.ro, si prin telefonia mobila, vizionarea fiind disponibila doar pentru abonatii Digi Net si Digi Net Mobil. Incepand cu 2014, modul de desfasurare a preliminariilor turneelor finale se schimba, iar in noul format partidele se vor desfasura in zilele de luni, marti, joi, vineri, sambata si duminica. Partidele care au loc luni, marti, joi si vineri vor fi disputate doar de la ora 21.45, iar cele din weekend de la orele 19.00 si 21.45.
Astfel, pe canalele Digi Sport vor putea fi urmarite, in fiecare fereastra competitionala rezervata preliminariilor europene, intre 20 si 24 de meciuri, inclusiv toate partidele echipei nationale a Romaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger