AcasăSPORTDiagnosticul primit de Cristina Neagu dupa accidentarea din meciul cu Ungaria

Diagnosticul primit de Cristina Neagu dupa accidentarea din meciul cu Ungaria

Bucuria calificarii tricolorelor in semifinalele Campionatului European de handbal din Franta, prima astfel de reusita dupa 8 ani, e umbrita de accidentarea grava suferita de capitanul Cristina Neagu.

Una dintre cele mai apreciate jucatoare din selectionata Romaniei si cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene a iesit de pe teren si a fost dusa la spital, dupa ce s-a accidentat aproape de finalul meciului de seara trecuta, contra Ungariei. Dupa ce a fost supusa investigatiilor medicale de specialitate, handbalista in varsta de 30 de ani a aflat si diagnosticul, unul deloc usor de primit pentru un sportiv. „Din pacate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament incrucisat anterior rupt. Capitanul echipei nationale va continua sa fie alaturi de echipa la Paris, iar stafful medical analizeaza toate optiunile pentru o recuperare cat mai rapida”, din cate au anuntat, joi dimineata, reprezentantii Federatiei Nationale de Handbal, via Facebook.

Neagu a fost scoasa de pe teren acuzand dureri mari la genunchiul drept, in urma unei accidentari suferite in minutul 52 al meciului contra Ungariei. Fetele au pierdut meciul, 31-29, insa s-au calificat in semifinalele Europenelor din Franta, de pe locul 2 din grupa II, astfel ca vor juca vineri, contra Rusiei.

sursa foto: Facebook/Federatia Romana de Handbal

author avatar
Cristina Stefan
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger