AcasăSPORTDezvaluiri uluitoare: Cantareata Sheryl Crow l-a vazut pe Armstrong cum se dopa

Dezvaluiri uluitoare: Cantareata Sheryl Crow l-a vazut pe Armstrong cum se dopa

Sheryl Crowe si Lance Armstrong au fost logoditi cateva luni

Cantareata Sheryl Crow a vazut in 2004 cum i s-a facut o transfuzie sangvina ilegala fostului rutier Lance Armstrong, se arata intr-o carte ce va fi scoasa pe piata saptamana viitoare, in SUA.

Sheryl Crowe si Lance Armstrong au fost logoditi cateva luni

Conform „New York Daily News”, in „Wheelmen”, carte scrisa de doi jurnalisti de la „Wall Street Journal”, Reed Albergotti si Vanessa O’Connel, se precizeaza ca Sheryl Crow l-a insotit pe Armstrong intr-o calatorie in Belgia, cu un avion privat, pentru procedura ce a avut loc in 2004. „Armstrong nu i-a ascuns ceea ce facea, a fost sincer cu ea. A avut incredere ca Sheryl Crow nu avea dorinta de a discuta cu altcineva despre programul de dopaj al echipei. I-a explicat ca pur si simplu este o parte din sport, ca toti ciclistii faceau acelasi lucru”, au notat Albergotti si O’Connel. In „Wheelmen” se mai arata ca Sheryl Crow a dat declaratii in fata anchetatorilor cu privire la faptul ca l-a vazut pe Armstrong dopandu-se, dupa ce i s-a oferit o intelegere ce protejeaza martorii de o eventuala punere sub acuzare in cazul in care coopereaza cu autoritatile. In perioada mentionata in carte, Crow si Armstrong aveau o relatie. Lance Armstrong si-a parasit sotia, pe Kristin, dupa ce relatia sa cu Sheryl Crow a devenit publica. Cantareata si sportivul au fost logoditi pentru scurt timp, dar in 2006 s-au despartit.

Lance Armstrong a primit in 2012 interdictie pe viata din sport, fiindu-i retrase si titlurile obtinute in perioada 1998-2011, ca urmare a unui raport al Agentiei Americane Antidoping, in care a fost acuzat de dopaj sistematic.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger