AcasăSPORTDezvaluire uluitoare a francezului Eric Abidal: "Dani Alves a vrut sa-mi dea...

Dezvaluire uluitoare a francezului Eric Abidal: „Dani Alves a vrut sa-mi dea ficatul lui”

Abidal si Alves, mai mult decat prieteni

In fotbal, prietenia dintre coechipieri poate depasi barierele intelegerii. A demonstrat-o brazilianul Dani Alves, caruia francezul Eric Abidal i-a dezvaluit fata mai putin cunoscuta.

Abidal si Alves, mai mult decat prieteni

Cei doi au jucat impreuna la FC Barcelona, castigand toate trofeele posibile. In momentul in care a aflat ca prietenul sau are probleme de sanatate, Dani Alves s-a oferit sa-l ajute. Si nu vorbim aici despre un gest banal, ci un transplant de ficat! „Cand a trebuit sa ma operez, Alves voia sa-mi dea ficatul lui. Dar nu putea face asta, doar e fotbalist profesionist! Relatia noastra este mai mult decat de prietenie”, a povestit Abidal (34 de ani), acum capitan al formatiei AS Monaco. Dupa plecarea francezului de la Barcelona, brazilianul Dani Alves a preluat tricoul cu numarul 22 purtat de prietenul sau, in semn de pretuire si respect.

Eric Abidal a fost supus in aprilie 2012 unui transplant de ficat si a avut puterea sa revina la antrenamente la finalul aceluiasi an. In februarie anul acesta, francezul a jucat primul meci dupa interventia chirurgicala. Pe 8 iulie, s-a transferat la AS Monaco.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger