AcasăSPORTDezmat total la Cluj! Vedetele Tamas si Florin Costea au facut praf...

Dezmat total la Cluj! Vedetele Tamas si Florin Costea au facut praf un club de noapte (VIDEO)

Fundasul Gabriel Tamas si atacantul Florin Costea au reprezentat, candva, doua dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, dar caracterul dubios i-a tras pe cei doi mult inapoi.

Daca fundasul a mai reusit, pana la 30 de ani, sa bifeze cateva contracte avantajoase in strainatate, la echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre sau West Bromwich Albion, Florin Costea ramane, la 28 de ani, un cvasi-anonim care nu reuseste sa o revitalizeze pe CFR Cluj, dupa ce nu a reusit sa o scape de la retrogradare nici pe CS Severin.

Totusi, Tamas si Florin Costea s-au reintalnit, la Cluj, ambii activand sub comanda lui Petre Grigoras la CFR. Si revederea s-a dovedit a fi una de bun augur, fotbalistii facand senzatie, insa nu pe teren, ci intr-un club de noapte in care se asculta frecvent manele.

Conform gazetadecluj.ro, Tamas, turmentat de la cantitatea uriasa de alcool data pe gat, a facut show in club, a dat cu picioarele in mese, s-a rastit la personal si la ceilalti clienti si nu s-a potolit pana nu a fost dat afara, in suturi, de bodyguarzii localului.

Tamas a fost acompaniat, pentru o perioada, de Florin Costea, insa fostul atacant al Stelei a comis-o mai ales la inceputul scandalului, cand chelneritele nu vroiau sa-l lase in club pe motiv ca este imbracat in trening. Sursa amintita precizeaza ca atacantul si-a dat pantalonii jos si si-a aratat bijuteriile.

[youtube]KTfmTPZYziI[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger