AcasăSPORTDezinteres dezamagitor inainte de meciul lui Bute. Nici o televiziune romaneasca nu...

Dezinteres dezamagitor inainte de meciul lui Bute. Nici o televiziune romaneasca nu transmite infruntarea

Numara orele, alaturi de staff-ul sau, pana cand va reveni in ring, intr-o infruntare cu o miza uriasa, avand in vedere ca i-ar putea aduce o noua sansa la un titlu mondial.

Insa chiar daca gandul ii sta doar la meciul contra lui Eleider Alvarez, Lucian Bute are, la nivel sufletesc, un mare regret. Si anume acela ca nu le-a putut oferi fanilor care l-au tot intrebat in ultima vreme la ce post TV autohton il pot urmari, in meciul de sambata dimineata, fie ca ar fi fost vorba de o televiziune de sport sau nu.

Si asta in conditiile in care, din cate explica pugilistul galatean stabilit de ani buni in Canada, nu s-ar fi pus problema de costuri pentru preluarea imaginilor de la marea infruntare. Ceea ce s-ar traduce, practic, doar prin dezinteres, ar putea completa unii. “Cu profunda dezamagire va confirm ca meciul meu nu a fost preluat de nicio televiziune din #Romania. Am primit enorm de multe mesaje de la cei peste 700 de mii ce urmariti aceasta pagina in care sunt intrebat unde se vede meciul meu cu Alvarez pentru Centura #WBC silver si am sperat pana in ultima zi ca am sa pot anunta cine televizeaza in tara dar nu a fost sa fie. ? Va asigur ca nu pretul drepturilor a stat la baza deciziei televiziunilor de a nu transmite meciul meu”, le-a transmis Lucian – pe Facebook – tuturor celor care il urmaresc si il sustin – din tara sau din alte parti ale lumii.

“Lasa ca te cheama toate in cazul in care castigi!!! Cand esti pe val te cauta toti…cand esti jos si vrei sa te ridici unde ai fost nu mai primesti atentie…sper sa reusesti sa le dai peste nas…bafta multa…romanii sunt cu tine”, a reactionat imediat unul dintre fanii de pe Facebook ai boxerului.

In ciuda dezamagirii provocate de aceasta situatie, Lucian si-a incheiat mesajul pe un ton optimist. “Oricum energia voastra, a romanilor este cu mine si va simt mereu aproape!”, a tinut sa ii asigure Bute pe toti cei care i-au trimis mesaje de incurajare.

Chiar daca nu o pot vedea la un post TV din Romania, fanii lui Lucian trebuie sa stie ca infruntarea din ring dintre Bute si Alvares, pentru centura de argint WBC, va incepe sambata dimineata, in jur de 5.30 ora Romaniei.

foto: Facebook/Lucian Bute

author avatar
Cristina Stefan
452 afisari

1 COMENTARIU

  1. Froch la ce bataie i-a dat lu’Bute ,efectiv l-a scos din boxul mare! Bute de atunci e cam terminat..! Ar fi bine sa se retraga ,are destui ani.La antrenamente il bat sparing partenerii de-i suna apa-n cap..!TV-urile de la noi nu-l dau la tv ca sa nu-l umileasca in direct cu noua infrangere pe care o va suferii sambata..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger